tag:blogger.com,1999:blog-7599948612896464962.post6047011905754661287..comments2023-07-13T14:43:00.169+02:00Comments on Mat på et fat matblogg.: Hvalsnadder.Grethehttp://www.blogger.com/profile/16080852279340023784noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7599948612896464962.post-36863211156930477232013-10-06T12:10:58.208+02:002013-10-06T12:10:58.208+02:00Ja er jo som jeg skriver i oppskrifta; husk å ikke...Ja er jo som jeg skriver i oppskrifta; husk å ikke steke hvalkjøttet for lenge da får man viskelær! :) Så flott det falt i smak. Hvalkjøtt er en delikatesse! Grethehttps://www.blogger.com/profile/16080852279340023784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7599948612896464962.post-81405023442636858482013-10-05T20:14:24.050+02:002013-10-05T20:14:24.050+02:00Hvalsnadder var midt i blinken. 4 pors, gikk ned p...Hvalsnadder var midt i blinken. 4 pors, gikk ned på høykant for oss 2. Viktig å steke hvalkjøttet, løken å paprikaen på høy varme, siden det ikke skal stekes til viskelær ;) Men jeg hadde på biffkrydder isteden. Og serverte fløtegratinerte poteter. Snadder snadder mmmm....Unninoreply@blogger.com