Sider

fredag 9. mars 2012

Fiskeboller i karrisaus.

Deilige hjemmelagede fiskeboller i karrisaus er alltid en slager her i hus og noe vi spiser mye av. Fiskeboller lager du enkelt selv, oppskrift finner du her.


Til ca 4 personer trenger du:
Fiskeboller (hjemmelagede eller hermetiske)

Karrisaus:
1/2 stor løk
3 ss smør
2 ss hvetemel
3 dl fiskebuljong eller kraften av fiskeboller på boks
ca 5 dl melk
ca 1 ts karri
Pepper

*Finhakk løk
*Surr løken i smøret i ca 1 minutt
*Ha i melet og rør det godt inni smøret, tilsett karri
*Bland i fiskebuljongen og litt over halvparten av melka. Kok opp sausen, og spe på med mer melk etterhvert som den tykner, til du får passe konsistens på sausen. La den småkoke noen minutter
*Tilsett fiskebollene og la det småkoke i ca 10 minutter
*Server med potet og dampkokte grønnsaker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar