På grunn av litt data problemer har jeg ikke fått oppdatert her, men nå kommer i allefall oppskrift på 17.mai kaken jeg bakte og som snart er oppspist; mandelkake med krem og friske bær. Frisk, deilig og ikke for søt. Du klarer nesten ikke stoppe å spise, når du først har tatt ett stykke.
Mandelbunn:
150
g mandler
2
ss hvetemel
4
egg
150
g sukker
*Finmal mandlene i mandelkvern og bland dem sammen med melet
*Pisk
en luftig eggedosis av egg og sukker
*Vend
inn mel og mandler forsiktig i eggedosisen
*Hell
deigen inn i 22 cm bakepapirkledd springform
*Stekes
i 170 grader, nederste rille i 30 min
*Avkjøl
kaken i formen
Krem:
1 pk fløte
2-3 ts sukker
2 ts vaniljesukker
*Pisk krem av fløte og sukker
*Ha i vaniljesukkeret når kremen er nesten ferdigpisket og pisk så kremen ferdig
*Ha kremen oppå og rundt kaken
*Pynt med masse friske bær