Sider

lørdag 20. oktober 2012

Hvalsnadder.

Liker du biffsnadder eller peppersnadder og hval? Da bør du prøve hvalsnadder! Fantastisk godt med masse sopp, rødløk og paprika. Servert med salat, peppersaus og litt ris. Anbefales til alle hvalelskere!



Detter trenger du til 4 personer: 
ca 500 g hvalkjøtt 
1 stor rød paprika
1 stor rødløk
ca 5 dl champignon
Salt
Peppermix
Hvitløkspepper
--------------------
Ris
Salat
Peppersaus

*Kok risen
*Lag salat av ønskede grønnsaker

*Skjær opp hvalkjøtt, rødløk og paprika i små skiver/biter
*Skjær opp sopp og stek det i smør
*Stek så hvalkjøttet i smør, sammen med paprika og løk
*Krydre med salt, peppermix og hvitløkspepper
*Når det er nesten ferdigstek har du den stekte soppen i
*Husk å ikke steke hvalkjøtt for lenge, for da får du viskelær
*Server med ris, salat og peppersaus


2 kommentarer:

  1. Hvalsnadder var midt i blinken. 4 pors, gikk ned på høykant for oss 2. Viktig å steke hvalkjøttet, løken å paprikaen på høy varme, siden det ikke skal stekes til viskelær ;) Men jeg hadde på biffkrydder isteden. Og serverte fløtegratinerte poteter. Snadder snadder mmmm....

    SvarSlett
  2. Ja er jo som jeg skriver i oppskrifta; husk å ikke steke hvalkjøttet for lenge da får man viskelær! :) Så flott det falt i smak. Hvalkjøtt er en delikatesse!

    SvarSlett