Detter trenger du til 4 personer:
ca 500 g hvalkjøtt
1 stor rød paprika
1 stor rødløk
ca 5 dl champignon
Salt
Peppermix
Hvitløkspepper
--------------------
Ris
Salat
Peppersaus
*Kok risen
*Lag salat av ønskede grønnsaker
*Skjær opp hvalkjøtt, rødløk og paprika i små skiver/biter
*Skjær opp sopp og stek det i smør
*Stek så hvalkjøttet i smør, sammen med paprika og løk
*Krydre med salt, peppermix og hvitløkspepper
*Når det er nesten ferdigstek har du den stekte soppen i
*Husk å ikke steke hvalkjøtt for lenge, for da får du viskelær
*Server med ris, salat og peppersaus
Hvalsnadder var midt i blinken. 4 pors, gikk ned på høykant for oss 2. Viktig å steke hvalkjøttet, løken å paprikaen på høy varme, siden det ikke skal stekes til viskelær ;) Men jeg hadde på biffkrydder isteden. Og serverte fløtegratinerte poteter. Snadder snadder mmmm....
SvarSlettJa er jo som jeg skriver i oppskrifta; husk å ikke steke hvalkjøttet for lenge da får man viskelær! :) Så flott det falt i smak. Hvalkjøtt er en delikatesse!
SvarSlett