Sider

onsdag 22. februar 2012

Laks og brokkoligrateng.

Ble litt sen middag på oss i dag men hva gjør det når den ble så sinnsykt god? Her er det bare å hive seg i matlaginga folkens! Ble ikke helt enig med meg selv om det ble litt for mye hvitløk i, men er du glad i hvitløk er det bare å kjøre på!


Til 4 porsjoner:
250 g laksefilet eller ørret
1 stor gulrot
200 g brokkoli
1/2 stor purreløk
2 fedd hvitløk (1 om du ikke er så glad i mye hvitløksmak)
2 dl ukokt makaroni, fullkorn
5 egg
3 dl matfløte
2 dl revet ost (3 dl om du ønsker mye ost)
1 ts salt
1 liten ts pepper

*Kok makaroni
*Skjær opp laksen i små terninger
*Skjær opp gulrot, brokkoli og purre i små biter
*Bland sammen finhakket hvitløk, egg, matfløte, ost, salt og pepper
*Ha laks, makaroni og grønnsaker i en godt smurt ildfast form
*Hell over eggeblandingen og stek i ovnen på 200 grader i ca 50 minutter
*Server med ferske havrerundstykker. Oppskriften finner du her.

Kjapt, enkelt og aldeles nydelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar