Sider

torsdag 29. mars 2012

Scampi i grønn karripasta.

Er bare en ting å si: Nam-nam! Neste gang tror jeg det også blir brokkoli og minimais oppi. :)




Scampi i grønn karripasta (4 pers):

450 g rå scampi
1 ss olje
3 sjarlottløk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
2 ½ cm fersk ingefær, skrelt og finhakket
4 dl kokosmelk
1 ss thailandsk grønn karripasta
1 ts tørket kaffir limeblad
1 ts palmesukker eller lyst brunt sukker
1 ss thailandsk fiskesaus
Jasminris

*Rensk rekene
*Varm oljen og rørstek sjarlottløk, hvitløk og ingefær i 2-3 min
*Tilsett kokosmelk og karripasta. La det småkoke i 2-3 nye min
*Tilsett reker, kaffir lime blad, fiskesaus og sukker
*Fortsett å koke til rekene får en lyserød farge
*Kok risen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar