Dette trenger du til 3 personer:
3 gulrøtter
1 stor bunt brokkoli
1 stor purre
3 stykker laksefilet, uten skinn
ca 2 ss smør
Salt
Sitronpepper
Skjærgårdskrydder
*Sett ovnen på 200 grader
*Ha et stort stykke med alminiumsfolie oppå et stekebrett eller en form
*Skjær brokkolien opp i små buketter, gulrot i tynne skiver og purren i skiver
*Ha gulrot og brokkoli på alminiumsfolien
*Krydre laksen med litt salt, sitronpepper og skjærgårdskrydder og legg den oppå grønnsakene
*Strø purren over laksen
*Fordel smøret i små klatter oppå fisken
*Pakk folien sammen og stek det i ovnen i 35 minutter
*Ønsker du helt gjennomstekte grønnsaker, så stek det litt lengere
*Server med hollandaisesaus til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar