Kokosbunn:
4
eggehviter
1
½ kopp sukker
2
kopper kokosmasse
1
ts bakepulver
*Pisk
eggehvitene og sukker skikkelig stive.
*Ha i bakepulver og vend inn kokosmassen for hånd med en sleiv eller lignende.
*Ha røren i en 24
cm rund springform, kledd med bakepapir.
*Stekes på 170
grader, 40-45 min, nederste rille.
Eggekrem:
4
eggeplommer
100
g romtemperert smør
1
ts vaniljesukker
0,8
dl fløte
100
g sukker
-----------------
Fløte
Kokesjokolade
*Ha
eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker i en
kasserolle, rør om over middels varme til kremen blir tykk. Den skal ikke koke!!
*Taes
av platen og rør inn smøret i klatter.
*Avkjøles i kjøleskap til den er blitt helt kald og tykk i konsistensen.
*Eggekremen
has oppå kokosbunnen.
*Pisk
fløten og ha den oppå eggekrem.
*Rasp kokesjokolade og strø det over kaka.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar