Sider

mandag 15. oktober 2012

Supersprø knekkebrød.

Denne oppskrifta fant jeg på nett på Lavkarbo.no og dette er uten tvil de sprøeste hjemmelagede knekkebrødene jeg noensinne har smakt. Dem er ikke bare sprø men skikkelig luftig-sprø-sprø! Min absolutte nye knekkebrødfavoritt når det kommer til hjemmelaget knekkebrød. Skikkelig sprøtt og nydelig på smak. Digg!


200 g solsikkekjerner
1 dl linfrø (50g)
1 dl sesamfrø (50g)
2,25 dl kli (50g)
2 ss fiberhusk
1/2 ts salt
litt søtt – 1 ts tagtesse
5 dl vann

*Rør sammen deigen.
*La den hvile i 10 minutter, så fiberhusken får svelle.
*Smør deigen utover bakepapir på to plater og rut opp med pizzahjul.
*Stek begge platene samtidig i varmluft 150g i 70 minutter.
  *La platene bytte plass to ganger underveis, og snu dem med forsiden inn
*Avkjøl på rist og oppbevares i luft tett boks

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar