Til ca 15-18 stk trenger du:
125 g smør
2 egg
125 g mel
170 g sukker
35 g kakao
1,5 ts bakepulver
120 ml fløte
2 ts vanilje ekstrakt (evt vaniljesukker)
150 g mørk sjokolade
*Smelt sjokoladen
og la den avkjøles
*Sikt
mel, bakepulver og kakao sammen
*Rør smør
og sukker hvitt
*Tilsett så
ett og ett egg om gangen
*Ha så i
den siktede melblandingen
*Ha i
fløte, vanilje ekstrakt og den smeltede sjokoladen
*Bland
det godt sammen
*Fordel
røren i 15-18 muffinsformer, 3/4 fulle
*Stekes på
150 grader, midt i ovnen i cirka 25-30 minutter
Melkesjokoladekrem
170 g smør
100 g melis
2 ts vaniljesukker
300 g melkesjokolade
50 kokesjokolade
*Smelt sjokoladen over vannbad og la den avkjøle
seg
*Rør
sammen smør og melis i en mikser til det bli hvitt og luftig
*Tilsett den smeltende sjokoladen og vaniljesukkeret og miks det
godt sammen
*Ha kremen i en sprøytepose, og sprøyt på kremen oppå de avkjølte muffinsene, slik du ønsker
*Ha kremen i en sprøytepose, og sprøyt på kremen oppå de avkjølte muffinsene, slik du ønsker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar