Sider

tirsdag 6. mars 2012

Hot curry wok.

Ble nydelig wok i dag, med masse sprø grønnsaker! Denne har mange forskjellige smaker i seg, men mest med en deilig fremtredende smak av ingefær og akkurat passe hot. Fantastisk!


Dette trenger du til 4 personer:

500 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje
2 fedd hvitløk (3 fedd om dem er små)
½ ss rød karripasta
ca 2 cm fersk bit ingefær
 1 stk. purre
½ stk. brokkoli
1 stk. rød paprika
1 stor gulrot
2 dl hønsebuljong (vanlig buljong funker også)
1 ss maisennamel
Jasminris


*Varm oljen i en wok eller stekepanne. Ha i finhakket hvitløk og fres sammen med kjøttet. Ta det ut av panna.
*Skjær grønnsakene i strimler og finhakk ingefær. Fres dette i karripastaen i 3-4 minutter.
*Ha kjøttet oppi og tilsett buljongen. Rør maisenna ut i en kopp med vann, og rør det inn. 
*La det småputre i max 1/2 minutt
*Serveres med jasminris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar