Dette trenger du til 4 personer:
500 g
renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje
2 fedd
hvitløk (3 fedd om dem er små)
½ ss
rød karripasta
ca 2 cm fersk bit ingefær
1 stk.
purre
½ stk.
brokkoli
1 stk.
rød paprika
1 stor gulrot
2 dl
hønsebuljong (vanlig buljong funker også)
1 ss
maisennamel
Jasminris
*Varm
oljen i en wok eller stekepanne. Ha i finhakket hvitløk og fres sammen med
kjøttet. Ta det ut av panna.
*Skjær grønnsakene i strimler og finhakk ingefær. Fres dette i karripastaen i 3-4 minutter.
*Skjær grønnsakene i strimler og finhakk ingefær. Fres dette i karripastaen i 3-4 minutter.
*Ha kjøttet oppi og tilsett buljongen. Rør maisenna ut i en kopp med
vann, og rør det inn.
*La det småputre i max 1/2 minutt
*La det småputre i max 1/2 minutt
*Serveres
med jasminris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar