Sider

onsdag 14. mars 2012

Hvit fisk i red curry.

Bruk av kokosmelk er blitt en av mine favoritter. Det er så utrolig godt, spesiellt hvis det blir litt hot and spicy. Kokosmelk kan brukes til det meste, men sammen med kylling er det helt utmerket synes jeg. Men i dag er det fisk i red curry med kokosmelk på menyen. Siden jeg har en mann som ikke er glad i fisk, så må vi prøve å tilsette mye smak, for å dempe fiskesmaken, i håp om å finne fiskeretter han synes er greit å spise.



Oppskrift til 4 personer:

Ingredienser:
1 ss olje
1 stor løk i skiver
1 rød, grønn og gul paprika i skiver
1 ss thai fish sauce (thailandsk fiskesaus)
1 ss red curry paste (rød karri pasta)
1 boks kokosmelk
ca 400 g hvit fisk, jeg brukte torsk
1 lime
¼ kopp hakket koriander
Salt og pepper
Jasminris eller risnudler, ca 4 porsjoner
  
*Varm oljen i en stor stekepanne. 
*Tilsett løk og paprika og rørstek i ca 2 minutter.
*Tilsett fiskesaus og karripasta, stek videre i 1 minutt. Hell over kokosmelk og kok opp.
*Strø salt og pepper over fisken, og legg den i sausen. 
*Skru ned og la det småkoke i 4-5 minutter til fisken er gjennomkokt.
*Kryst over limesaft og hakket koriander og server straks.
*Server med jasminris eller risnudler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar