Oppskrift til 4 personer:
Ingredienser:
1 ss olje
1 stor løk i skiver
1 rød, grønn og gul paprika i skiver
1 ss thai fish sauce (thailandsk fiskesaus)
1 ss red curry paste (rød karri pasta)
1 boks kokosmelk
ca 400 g hvit fisk, jeg brukte torsk
1 lime
¼ kopp hakket koriander
Salt og pepper
1 ss olje
1 stor løk i skiver
1 rød, grønn og gul paprika i skiver
1 ss thai fish sauce (thailandsk fiskesaus)
1 ss red curry paste (rød karri pasta)
1 boks kokosmelk
ca 400 g hvit fisk, jeg brukte torsk
1 lime
¼ kopp hakket koriander
Salt og pepper
Jasminris eller risnudler, ca 4 porsjoner
*Varm oljen i en stor stekepanne.
*Tilsett løk og paprika og rørstek i ca 2 minutter.
*Tilsett fiskesaus og karripasta, stek videre i 1 minutt. Hell over kokosmelk og kok opp.
*Strø salt og pepper over fisken, og legg den i sausen.
*Tilsett fiskesaus og karripasta, stek videre i 1 minutt. Hell over kokosmelk og kok opp.
*Strø salt og pepper over fisken, og legg den i sausen.
*Skru ned og la det småkoke i 4-5
minutter til fisken er gjennomkokt.
*Kryst over limesaft og hakket koriander og server straks.
*Kryst over limesaft og hakket koriander og server straks.
*Server med jasminris eller risnudler.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar