Sider

onsdag 18. juli 2012

Kanelsnurrer.

Deilige kanelsnurrer har sett dagens lys på kjøkkenet mitt i dag. NAM!



Dette trenger du:

5 dl melk
100 g margarin, smeltes
50 g gjær
1,5 dl sukker
1 ts kardemomme
6–800 g hvetemel
------------------
*Smør
*Kanel
*Sukker

*Smelt smøret, tilsett sukker og melk og varm opp til 37 grader.
*Ha så i gjæra og la den løse seg opp i melkeblandingen.
*Bland i resten av ingrediensene og elt deigen godt.
*La den heve i 30-40 minutter.
*Når deigen er ferdighevet, kjevle den ut til en stor firkant. Smør på romtemperet smør og strø kanel og sukker oppå smøret.
*Rull sammen deigen til en avlang pølse og skjær pølsa opp i skiver.
*Ha kanelsnurrene på bakepapirkledd stekebrett og la dem heve i 30-40 miutter
*Stekes  på 220 grader, midterste rille, 10 - 15 min. Følg med.
*Avkjøles på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar