...og et lite tips før du starter med fiskekakeproduksjon: ha alle ingrediensene kalde; fisk, egg, fløte og melk. Da får du best resultat og unngår at fiskekakene blir kornete.
Her er oppskriften på deilige fiskekaker:
600
g fiskefilet
1
liten løk
2
ss potetmel
1
dl fløte
1/2
dl melk
1
ss salt
1/2
ts muskat
1/2
ts pepper
½
ts fiskekrydder
2
egg
2
ss hakket gressløk
*Skjær fiskefileten i små biter og kjør den i foodprosessor, sammen med saltet.
*Tilsett krydder, løk, potetmel og egg og bland det videre i foodprossesoren, mens du sper på med melk og fløte.
*Bland i gressløken kjapt til slutt
*Stekes på middels svak varme i smør blandet med litt smaksnøytral olje, til dem er gjennomstekte.
![]() |
Dette fiskekrydderet bruker jeg... |
Takk for oppskriften. Fiskekakene var knallgode. Hilsen Silje
SvarSlettBare hyggelig! Godt de falt i smak! :)
Slett