Lørdag...og her var det god morgen kl
06:00!! Lille prinsessa i huset fant ut at nå var det på tide å starte
dagen.
Jeg er inne i en periode hvor jeg holder på å teste ut sukkererstatninger, for å komme mest mulig bort fra bruken av raffinert sukker. Så langt har jeg havnet på to forskjellige typer; Sukrin og Tagatose. For min del passer Sukrin best i supper, sauser, varmretter og Tagatose i bakst, konfekter, som strøsukker o.l. Jeg prøver meg enda frem og kommer til å dele resultater, positive og negative, her på bloggen.
I dag tester jeg Tagatose i sjokoladekuler, og resultatet ble overrasskende bra! Anbefales!
Kjenner jeg gleder meg allerede til å starte med å lage hjemmelaged konfekt til jul!
100
g romtemperert margarin
3
dl havregryn
1/2 dl Tagatose (evt 1
dl sukker)
2
ss kakao
1
ts bourbon vaniljepulver (evt vaniljesukker)
2
ss sterk kaffe
Kokosmasse til pynt
*Bland
alt sammen, untatt kokos, med håndmikser eller i foodprosessor, (jeg foretrekker foodprosessor, for å få en finere konsistens)
*Lag
små kuler og trill dem i kokosmassen.
*Oppbevares
kjølig
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar