søndag 14. oktober 2012

Pizza.

Hjemmelaget pizza...alltid en slager! Trenger jeg si mer? God lørdag!


 

Bunn:
4 dl vann
1 dl havregryn
1 dl hvetekim (evt hvetekli)
50 g gjær
1 ts salt
2 ss olje
Hvetemel


*Varm vannet til 37 grader og bland inn alle ingrediensene godt, untatt hvetemel.
*Spe på med hvetemel til du får en passe deig
*La deigen heve 1 time

Fyll:
3-400 g kjøttdeig
1 rødløk
2 fedd hvitløk
4 halve soltørkede tomater, finhakkes
1 boks hermetiske hakkede tomater
3-4 ss ketchup
Pizzakrydder (tørkede urter)
Salt og pepper
Revet ost

*Finhakk løk og hvitløk og surr det i olje i noen minutter
*Tilsett kjøttdeig og stek den sammen med løken og hvitløk
*Ha i soltørket tomat, hermetisk tomat, pizzakrydder og ketchup
*La det småkoke i 10 minutter
*Smak til med salt og pepper

*Kjevle ut deigen til en firkantet leiv
*Ha på fyllet og strø over revet ost
*Stekes på 220 grader, nederst i ovnen, i 20 minutter




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...