Bunn:
4 dl vann
1 dl havregryn
1 dl hvetekim (evt hvetekli)
50 g gjær
1 ts salt
2 ss olje
Hvetemel
*Varm vannet til 37 grader og bland inn alle ingrediensene godt, untatt hvetemel.
*Spe på med hvetemel til du får en passe deig
*La deigen heve 1 time
Fyll:
3-400 g kjøttdeig
1 rødløk
2 fedd hvitløk
4 halve soltørkede tomater, finhakkes
1 boks hermetiske hakkede tomater
3-4 ss ketchup
Pizzakrydder (tørkede urter)
Salt og pepper
Revet ost
*Finhakk løk og hvitløk og surr det i olje i noen minutter
*Tilsett kjøttdeig og stek den sammen med løken og hvitløk
*Ha i soltørket tomat, hermetisk tomat, pizzakrydder og ketchup
*La det småkoke i 10 minutter
*Smak til med salt og pepper
*Kjevle ut deigen til en firkantet leiv
*Ha på fyllet og strø over revet ost
*Stekes på 220 grader, nederst i ovnen, i 20 minutter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar