tirsdag 12. mars 2013

Smørerier og vaskegreier.

Jeg har vært lenge i tenkeboksen på om jeg skulle orke og fortsette bloggingen og har kommet frem til at jeg  vil nå fremover også blogge om andre ting en bare mat. Jeg merker det blir for ensformig for min del, med bare fokus på matlaging. Det blir om små ting som opptar meg og som gir små hverdagsgleder. Det blir muligens også noen forandringer på bloggen men det kommer etterhvert.I går fikk jeg i hus ny sjampo, salve og leppepomade fra magrete.no. Hun er en lokal produsent her i Lofoten av hud og hår produkter, med bare naturlige, rene ingredienser. Håndlaget, hjemmelaget, helt naturlig og helt ferske produkter, siden hun lager bare på bestilling. Dessuten leverer hun kjapt, det tok bare et par dager fra jeg bestillte til produktene var ferdiglaget og i hus! Og det beste av alt: ingen skumle tilsettningsstoffer og andre rare greier. Det liker vi!
Gleder meg allerede til å få testet dem skikkelig!


Jeg var foressten så heldig å få være en av prøvekaninene på en ny sjampo hun holder på å utvikle. Jeg ble så fornøyd med den, så i påvente av at den kommer i salg, så måtte jeg kjøpe en sjampo å teste ut; ugress sjampo


Har bare en ting å si så langt; både av testsjampoen jeg har prøvd og etter én vask av ugress sjampoen; for en syyykt stor forskjell det er på håret i forhold til alle sjampoene jeg har prøvd opp igjennom årene og magretes. Endelig føles håret RENT og LETT etter vask... og de er sykt lett å skylle ut! I'm in love!
Alle andre sjampoer jeg har brukt opp igjennom årene, slipper liksom aldri helt "taket" i håret. Det er som om det sitter litt igjen, uansett hvor mye man skyller etter vaskt.
Er bare en ting å si: ALDRI mer butikk eller frisør sjampo her i hus!


Jeg skal også prøve ut ertesalven, på eksemhendene mine og den tørre huden og "eksem" flekkene på lille frøkena. Den skal visst være veldig bra for eksem, tørr hud og sår babystump.


...Og avhengig som jeg er av lypsyl, så må jeg prøve honningmunn også. Synes den funker helt supert allerede!

Så nå skal det vaskes og smørers på høyt nivå fremover! Oppdatering kommer etterhvert.

Tjohei fra meg! 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...