onsdag 4. april 2012

Fiskekaker.

Har hatt storproduksjon av fiskekaker i dag. Hjemmelagede fiskekaker er bare snadder. Så i dag tar vi tradisjonellt fiskekaker i brunsaus med makaroni til. Gleder meg allerede! ;)
...og et lite tips før du starter med fiskekakeproduksjon: ha alle ingrediensene kalde; fisk, egg, fløte og melk. Da får du best resultat og unngår at fiskekakene blir kornete.



Her er oppskriften på deilige fiskekaker:

600 g fiskefilet
1 liten  løk
2 ss potetmel
1 dl fløte
1/2 dl melk
1 ss salt
1/2 ts muskat
1/2 ts pepper
½ ts fiskekrydder
2 egg
2 ss hakket gressløk


*Skjær fiskefileten i små biter og kjør den i foodprosessor, sammen med saltet.
*Tilsett krydder, løk, potetmel og egg og bland det videre i foodprossesoren, mens du sper på med melk og fløte.
*Bland i gressløken kjapt til slutt
*Stekes på middels svak varme i smør blandet med litt smaksnøytral olje, til dem er gjennomstekte.

Dette fiskekrydderet bruker jeg...







2 kommentarer:

  1. Takk for oppskriften. Fiskekakene var knallgode. Hilsen Silje

    SvarSlett
    Svar
    1. Bare hyggelig! Godt de falt i smak! :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...