Jeg var veldig spent på hvordan guacomole skulle smake til chilli concarne, men det var fortreffelig! Retten krever litt forarbeid men har du alt ferdig oppkuttet før du starter, så er maten klar på 1-2-3! Lag guacomolen på forhånd, så smakene får satt seg.
Oppskrift på guacomole finner du her: guacomole.
Til 3-4 personer trenger du:
400 g karbonadedeig
2 ss rapsolje
1 løk
2 stilker finhakket bladselleri
2 fedd hvitløk
1 stor rød finhakket chili
1 ts spisskummen
½ ts kanel
1 revet gulrot
1 paprika i terninger
2 ss tomatpuré
1 boks kidneybønner
1 boks tomater
1 ts sukker
Salt, pepper
2 ss rapsolje
1 løk
2 stilker finhakket bladselleri
2 fedd hvitløk
1 stor rød finhakket chili
1 ts spisskummen
½ ts kanel
1 revet gulrot
1 paprika i terninger
2 ss tomatpuré
1 boks kidneybønner
1 boks tomater
1 ts sukker
Salt, pepper
*Varm opp oljen i en kjele og stek finhakket løk, bladselleri, hvitløk og chili i 2 minutter.
*Tilsett karbonadedeig, spisskummen og kanel, og stek
videre til kjøttet har fått farge.
*Tilsett gulrot og papirka, tomatpuré, hakkede tomater og
kidneybønner og la det småkoke i ca 10 minutter
*Ha så i sukker og smak til med salt, pepper
*Server med guacomole
*Server med guacomole
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar