mandag 20. februar 2012

Havrepannekaker.

Ny uke og snøen laaaaver ned! Fortsetter det slik så tror jeg vi snør inne!
Siden vi har omgangssyke i hus og vi bare går her å hangler på halv åtte, så blir det ikke rare matlaginga. Matlysten er ikke på topp og energi og tiltakslysten har reist på en annen planet. Men noe må vi jo prøve å spise, så da ble det noe kjapt og enkelt: havrepannekaker.


Til ca 8-10 plater bruker jeg:
3 egg
5 dl melk
3 ts sukker
1 ts vaniljesukker
4 ss havremel
4 ss havregryn
5-6 ss hvetemel

*Pisk egg, sukker og vaniljesukker lett
*Bland i melk, havregryn og havremel og la det stå å svelle i 10-15 min
*Spe på med hvetemel til du får ønsket tykkelse på røra, jeg brukte ca 5 ss
*Ha en liten klatt smør i panna mellom hver steking
*Disse blir litt løsere enn vanlige hvetemelspannekaker, så anbefaler at du steker dem på litt svakere varme en vanlig og heller steker dem litt lengere
*Server med hjemmelagt blåbærsyltetøy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...