søndag 23. desember 2012

Eggesalat.

Et siste lite blogginnlegg før julen senker seg. Blir ikke julelunch uten eggesalat! Kjempegodt sammen med røkt laks på ferske rundstykker eller på krydderbrød. Enkelt og kjempegodt!
Ønsker alle lesere der ute en RIKTIG GOD JUL! Håper dere alle får en kjempefin julefeiring og at den blir som dere ønsker! Kos dere!



Eggesalat:
6 egg
2 doble pakker med majones
Purreløk

*Kok eggene, avkjøl og hakk dem opp, enten med kniv eller med eggskjærer.
*Finhakk ønsket mengde purreløk. Jeg bruker ca 1/2 stor purreløk.
*Ha eggene, majonesen og purreløken i ei skål og bland alt sammen. 
*La den stå å "godgjøre" seg i noen timer før du serverer den.

Krydderbrød med røkt laks og eggesalat

2 kommentarer:

  1. Min eggesalat, inneholder Egg, paprika, og skinke. Majonesen tynnes litt med agurklake, og tilsettes litt pepper. Denne kan brukes som en pålegg salat alene, og er kjempegod...

    SvarSlett
  2. Man står jo absolutt fritt til å ha i hva man vil! Det viktigste er jo at det blir slik som man liker det! ;) Kanskje jeg må prøve paprika i neste gang. :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...