Dette trenger du:
3 Egg
Sukker
Mel
Smør
2 ss vann
2 ss vann
*Vei eggene med skallet på
*Mål opp sukker, mel, og smør, etter vekta til eggene. Veier eggene feks 150 gram, da skal du ha 150 gram sukker, 150 gram mel og 150 gram smør.
*Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis.
*Smelt smøret.
*Bland inn mel, vann og smør i eggedosisen.
*Sett på krumkakejernet, så det blir godt varmt.
*Ha ca 1 ss med røre i krumkakejernet
*Stek til kaken begynner å få en gylden farge
*Ta den ut og surr den med en gang rundt en krumkakepinne.
*La krumkaken stivne på pinnen, før du tar den av og lar den bli helt kald på rist.
*Oppbevar krumkakene i en lufttett kakeboks, og oppbevar i romtemperatur.
*Oppbevarer du dem i et kjølig rom, vil kakene bli seige. Dem tåler ikke stå kaldt eller utsettes for trekk.
*Server med multekrem.
Krumkaker er godt :) Namnam!!
SvarSlettJa krumkaker er godt, men for min del er det noe jeg ikke spiser så mye av. :)
SvarSlett