Nå blir det ikke hjemmelaget pasta da, siden jeg gjør det litt enkelt i dag.
Dette trenger du:
Fersk fullkornspasta
Cherrytomater
Røkelaks
Pesto
*Lag pesto, se oppskrift lengere ned
*Skjær opp tomaten
*Skjær opp laksen i skiver
*Kok pastaen som anvist på pakken
*Bland i ønsket mengde pesto i den ferdigkokte pastaen
*Ha på laks og tomater og nyt!
Fjordland sin ferske fullkornspasta er god! |
Pesto, til 4 personer:
1 stor bunt basilikum, ca en potte
½ dl pinjekjerner
50 g parmesan
3 båter hvitløk
1½ dl olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper
½ dl pinjekjerner
50 g parmesan
3 båter hvitløk
1½ dl olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper
*Ha pinnekjernene i en tørr, middels varm panne.
Rør rundt til dem såvidt begynner å avgi lukt og farge
*Bland sammen basilikum, finhakket hvitløk og kjerner i en foodprosessor
*Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring
*Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.
I morgen skal jeg prøve meg på rypemiddag! Har aldri hverken smakt eller tilberedt rype før, så det blir spennende! Gleder meg! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar