Jeg brukte en 2-liters brødform men vil du ha kaka høyere så bruk en mindre form.
Jeg synes denne kaka blir enda bedre når den har fått stått noen dager og "godgjordt" seg.
Dette trenger du:
3 egg
3 egg
80 g tagatose
50 g sukrin
50
g kokos, evt kokosmel
130
g mandler
1
ts bakepulver
1
dl melk
2
ts kakao
2
ts kanel
2
ts nellik
1,5
ts ingefær
1
ts kardemomme
0,5
ts pepper
1
ts ekte vaniljepulver
50
g smør
*Egg,
sukrin og tagatose piskes til luftig eggedosis
*Finmal mandlene og bland det sammen med resten av de tørre ingredinensene
*Bland det tørre i eggedosisen, vekselvis med melken
*Smelt
smøret og ha det i til slutt
*Ha røren i en bakepapirkledd 1,5 liters brødform
*Stekes på 150
grader, 50 minutter, midt i ovnen
*La gjerne kaka stå å avkjøle seg litt i forma før du tar den over på en rist
*Kaka blir som sagt litt løs, så vær litt forsiktig når du hvelver den ut av forma
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar