Til 4 personer trenger du:
5-600 g seifilet
Mandelmel
Hvitløkspepper
Fiskekrydder
Salt
1 egg
*Skjær seifileten i passe biter
*Bland hvitløkspepper, fiskekrydder og litt salt i mandelmelet. Smak deg frem til hvor mye smak du vil ha. Jeg brukte ca 1 ts av hver.
*Pisk egget lett sammen.
*Vend fiskebitene inn i det piskede egget, så i mandelmelbalndingen og stek på middels svak varme i 5-6 minutter, på hver side.
Råkostsalat:
2 gulrøtter
1 appelsin
1 hjertesalathode
Eddikk og sukkerlake
*Rasp gulrøtter, skjær opp salathodet i strinler og del appelsinen i små terninger.
*Lag eddik og sukker lake av: 1/2 kork 35% eddik, 2 ss sukker og 1 liter vann. Rør godt så sukkeret får løst seg opp.
*Ha ingrediensene i laket og bland godt.
Slottspoteter:
4-5 store poteter
Hvitløkspepper
Salt
Rapsolje
*Skrell potetene og del dem opp i båter
*Ha dem i en ildfast form, vend dem i olje og krydre dem etter ønske
*Stekes på 220 grader i ca 30 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar