Jeg er veldig fan av vegetarmat. Finnes så fantastisk mye godt å lage! Så i dag heiv jeg meg rundt å stekte opp vegetarbiff. Dem kan brukes til det meste; som hamburgere, tilbehør til grillmat, kylling og fisk, som karbonader eller "kjøttkaker". Jeg gikk for hamburger i brød i dag, med hjemmelagde hamburgerbrød.
Dem blir litt løse, så ikke lag dem for store, for da blir dem vanskelige å snu under steking.
Vegetarbiff:
3
kokte poteter, skjæres i små terninger
1-2
raspet gulrøtter
1
skive raspet selerirot
½
finhakket purreløk
1
liten finhakket løk
5
skiver hermetiske rødbeter, skjæres i små terninger
4
soltørkede tomater, legges i bløt i olje i 30 min, som deretter grovhakkes
2
ss finhakket sylteagurk
2
dl revet ost
2
egg
2
ss griljermel
1 ts tørket timian
1
fedd hvitløk, finhakkes
1
ts pepper
1
ts paprikapulver
1-2
ts salt
*Bland alt godt sammen for hand
*Form dem som små burgere og stekes
på svak/middels varme i olje
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar