Dette trenger du til 4 personer:
150 g torskefilet,
uten skinn og bein
150 g laksefilet, uten skinn og bein
100 g reker, uten skall (ikke reker som ligger i lake!)
1/2 løk
1 fedd hvitløk
2 stk potet
2 stk gulrot
1 stk purre
1 ss rapsolje
5 dl fiskebuljong
2 dl matfløte
100 g erter, fryst
salt og pepper
150 g laksefilet, uten skinn og bein
100 g reker, uten skall (ikke reker som ligger i lake!)
1/2 løk
1 fedd hvitløk
2 stk potet
2 stk gulrot
1 stk purre
1 ss rapsolje
5 dl fiskebuljong
2 dl matfløte
100 g erter, fryst
salt og pepper
evt litt fiskekrydder
*Finhakk løk og hvitløk
*Kutt resten av grønnsakene i små terninger
*Surr alle grønnsakene unntatt ertene i rapsolje
til løken blir blank
*Tilsett buljong og kok til grønnsakene blir møre
*Tilsett fløten og kok videre i noen minutter
*Mos til en jevn suppe med en stavmikser
*Smak til med salt og pepper, og litt
hvitvinseddik
*Skjær fisken i serveringsbiter og dryss over litt
salt og pepper, eller litt fiskekrydder
*Legg fiskebitene og ertene i suppen, og småkok noen minutter
*Ha suppen i en skål, dryss reker over og server med havrerundstykker til, oppskrift finner du her.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar